Vloer- en wandtegels

Tegels voor het hele huis

Warmte in huis

Gezellige, warme en tijdloze uitstraling!

Tegels zijn een degelijke keuze in verschillende ruimtes. Kpsystems plaatst vloer- en wandtegels in keukens, badkamers, woonkamers, … Natuursteen op maat is altijd mogelijk. We leveren enkel kwaliteit, zowel in producten als in afwerking.

Dankzij jaren ervaring weten wij als geen ander wat onze klanten belangrijk vinden. Niet alleen wordt het karakter van een woning voor het overgrote deel bepaald door de vloer, het is pas echt thuiskomen in je nieuwe of gerenoveerde woning vanaf het moment dat de vloer- en tegelwerken achter de rug zijn.

Van je vloer wil je namelijk levenslang genieten, en daarom is het uiterst belangrijk dat deze geplaatst wordt door echte vakmannen met de juiste technische kennis.

Bij KPsystems garanderen we een kwalitatieve plaatsing die echt het verschil maakt! Geen enkele tegel is namelijk hetzelfde. Vanaf de start van de werken en de plaatsing, de afwerking en tenslotte tot het onderhoud toe gebruiken we onze vakkennis om van uw huis een echte thuis te maken. U kan vrijblijvend uw vloer- en wandtegels gaan kiezen in één van onze bevriende toonzalen.

Moderne-Vloertegels-Woonkamer-Keuken-60x60-Flaviker-Now
e87711e7c9746c00e3244324ff6285d9

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Hebt u interesse? Zit u met vragen? Vraag u offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op!

Kpsystems.be gebruikt cookies. Deze zijn nodig om Kpsystems.be zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast zijn er statistische en marketing cookies die we gebruiken om de gebruikerservaring en onze marketinguitingen continue te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.