Gyprocwerken

Een gipskartonplaat een esthetische beperking voor uw interieur?

Plafonds

Voor de afwerking van plafonds zijn Gyproc platen ideaal. In plafonds kunnen ingewerkte gordijnholtes, schaduwvoegen, indirecte verlichting, … voorzien worden. Ingebouwde verlichting, ventilatie en isolatie is altijd mogelijk met een verlaagd plafond.

gyproc-plafond
voorzetwand

Voorzetwanden

Voorzetwanden kunnen geplaatst worden voor een bestaande muur waarbij de spouw kan opgevuld worden met isolatie tegen koude en/of geluid.

Scheidingswanden

Met Gyproc platen kunnen valse wanden of scheidingswanden gemaakt worden. Het is een gemakkelijke manier om uw ruimtes te herindelen.

scheidingswand

Realisaties

Een gipskartonplaat een esthetische beperking voor uw interieur? Niet wanneer wij ermee klaar zijn! Want wij vormen uw eenvoudige gyproc-platen om tot functionele items die uw interieur dat tikkeltje extra geven. De toepassingsmogelijkheden zijn heel divers: scheidings- en voorzetwanden, verlaagde gyproc-plafonds, … alles is mogelijk. Van minimalistische eenvoud tot uiterst gedetailleerde vormen: met gyproc creëert u een esthetische meerwaarde voor uw interieur.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Hebt u interesse? Zit u met vragen? Vraag u offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op!

Kpsystems.be gebruikt cookies. Deze zijn nodig om Kpsystems.be zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast zijn er statistische en marketing cookies die we gebruiken om de gebruikerservaring en onze marketinguitingen continue te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.