Pleisterwerken

Hoge afwerkingsgraad, schilderklaar eindresultaat!

Hoe werken we?

Wij spuiten binnenpleisterwerk op alle mogelijke ondergronden, dus ook op beton, snelbouwsteen en silicaat. Om een perfecte hechting en kwaliteit te garanderen, wordt de te bepleisteren ondergrond op voorhand behandeld met een voorstrijkmiddel. Vervolgens wordt de bepleistering vakkundig aangebracht. In kleine ruimten, met name in woningen van particulieren, gebeurt dit met de hand, ook omdat een perfecte detailafwerking hier extra belangrijk is. Om tijd te winnen, kan het in grote, industriële ruimten ook machinaal gedaan worden.

Bij aanvang van de werken voorzien wij alle raam- en deurkozijnen van een tochtvrij beschermprofiel. Dit om een winddichte afwerking te garanderen en de kozijnen te beschermen tijdens het aanbrengen en afwerken van het pleisterwerk.

d27e9718701ffa36214559b7d08ab47c
72789047_433491687184478_5155608789986050048_n

Schilderklaar

Pleisterwerken met een hoge afwerkingsgraad door KPsystems. Dat krijgt u wanneer u voor uw pleisterwerken met ons samenwerkt. Wij weten als geen ander dat goed uitgevoerde pleisterwerken de basis zijn voor een esthetisch mooi interieur met een hoge afwerkingsgraad. Wij zorgen ervoor dat uw timing wordt gerespecteerd en dat de werken optimaal verlopen. U bent dus altijd zeker van een schitterend en schilderklaar eindresultaat.

Realisaties

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Hebt u interesse? Zit u met vragen? Vraag u offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op!

Kpsystems.be gebruikt cookies. Deze zijn nodig om Kpsystems.be zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast zijn er statistische en marketing cookies die we gebruiken om de gebruikerservaring en onze marketinguitingen continue te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.