Parket

Geeft het interieur van uw woning een gezellige, warme en tijdloze uitstraling.

Leef in harmonie!

Gezellige, warme en tijdloze uitstraling!

Parket is een verzamelnaam om te verwijzen naar verschillende soorten hardhouten vloeren. Het is een natuurproduct en geeft het interieur van uw woning een gezellige, warme en tijdloze uitstraling. Gaat u parket laten leggen? Dan kiest u uit een massieve of een samengestelde parketvloer waarvan we de planken behandelen met olie of was. Zo is uw parket beschermd en krijgt u een mooi afgewerkt resultaat. Kortom: wanneer u parket laat leggen, verzekert u zich van een elegante en duurzame vloer.

7625445c031bef1ca36e560a9d8239cc
beckers-01

Eenvoudig in onderhoud

Hout leeft!

Hout leeft. Het gevolg? U moet uw vloer op de juiste manier onderhouden. Vocht kan uw parket immers doen vervormen. Daarom is het niet aan te raden om met water te reinigen. Het is voldoende om uw parketvloer te onderhouden met een stofzuiger of een wisser met een vezeldoek. Handig, efficiënt en snel.

Realisaties

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Hebt u interesse? Zit u met vragen? Vraag u offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op!

Kpsystems.be gebruikt cookies. Deze zijn nodig om Kpsystems.be zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast zijn er statistische en marketing cookies die we gebruiken om de gebruikerservaring en onze marketinguitingen continue te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.